Om oss

Curinova är ett företag inom Facility Management med huvudkontor i Örebro.Våra medarbetare och partners har lång och bred erfarenhet inom fastighets- samt fastighetsservicebranschen. Vi har etablerade experter inom sina specialistområden med ett starkt kundfokus. Vi älskar att addera värden och vi gör det mycket effektivt samt med omsorg, glädje och passion, därför är våra kunder oerhört trygga och kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi håller vad vi lovar.

Kort om curinova fm partner

Curinova FM Partner är ett bolag som i huvudsak  fokuserar på Facility Management i Örebro och angränsande kommuner. 

Våra kunder är i första hand  bostadsrättsföreningar, fastighetssägare med hyresrätter samt verksamheter med större industrilokaler och Butikslokaler. 
Bakgrunden till vårt koncept är att vi ser en ytterligare stark utvecklingspotential av marknaden för outsourcad facility management, där vårt koncept snabbt förväntas ta marknadsandelar.  

Genom vårt kunnande, branscherfarenhet, kontakter, nätverk, entreprenörsanda och affärstänk är vi övertygade att verksamheten snabbt kommer expandera och vara det självklara valet. Vi har etablerade affärspartners, underentreprenörer som ingår i vår affärsplan för att erbjuda kunder det absolut bästa marknaden kan erbjuda i form av effektivitet, tillgänglighet, lokalkännedom, trygghet och långsiktig lönsamhet för fastighetsägaren och dess intressenter.

Stefan:
Stefan har jobbat som projketledare och produktionschef på Eriksson och Volvo. Det senaste åren har han haft rollen som platschef på Stena Stål. Stefans styrkor ligger inom ledarskap, struktur och organisation.

Tommy:
Tommy har jobbat inom diverse både stora och små byggföretag sedan drygt 25 år tillbaka. Under en 10-års period arbetade han även som fastighetstekniker på en gymnasieskola. De senaste 11 åren har han drivit sitt egna byggföretag HillTo Bygg AB.

Affärsidé

Genom etablerade samarbetspartners och begränsad
overhead kan vi erbjuda marknadens effektivaste och mest värdeskapande tjänsteportfölj inom facility management för privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industri-
affärslokaler och kontor i Örebro
med angränsande kommuner.

Vision

Curinova FM Partner skall vara det självklara valet för fristående fastighetsägare inom bostad, industri- och kontorslokaler vid val av leverantör inom facility management.

Värdegrund

  • Förtroende - Trovärdighet.
  • Starkt kundfokus.
  • Ärlighet mot kunder, partners och medarbetare.
  • Innovativt tänkande med "the end in mind"

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders